Mancarica de post cu conopida

de mimmi in Mancaruri de post, 1 Dec 2010 | 18606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida ,
  • 1 conserva ciuperci,
  • 1 praz,
  • 1 ardei rosu,
  • branza tofu cu masline,
  • cas de post,
  • margarina,
  • pesmet,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de post cu conopida:

Se pune conopida la fiert in apa cu sare.Intre timp se caleste in putina margarina,prazul,ardeiul taiate felii si ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper.Se unge o forma cu margarina si se presara pesmet.Se pune primul strat conopida,jumatate din cantitatea de legume,branza tofu taiata felii,inca un strat de legume,conopida si deasupra cas de post razalit.Se da la cuptor pentru cca 25 de minute.Cand e gata se presara patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de post cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu praz si ciuperci prajite