Chiftelute din soia Inedit

de ionela2682 in Mancaruri de post, 18 Apr 2013 | 5694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia granule
  • 1 cartof fiert
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar tocat
  • pesmet
  • 2 felii de paine inmuiata
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din soia Inedit:

Se fierbe soia in apa cu sare aproximativ 10 minute, se lasa sa se scurga bine.

Intre timp morcovul, ceapa si usturoiul se toaca marunt (se pot da pe razatoarea fina). Cartoful se paseaza bine. Soia se ia din strecuratoare si se stoarce bine sa iasa cat mai multa apa. Se amesteca cu restul ingrendientelor, se condimenteaza cu sare si piper, se mai adauga 2 linguri de pesmet si 2 felii de paine inmuiata in apa si stoarsa bine, se framanta bine compozitia. Se formeaza mici bilute ce se vor trece printr-un amestec de pesmet si faina. Se prajesc in baie de ulei pana devin aurii. Se scot cu o paleta pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din soia Inedit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu praz si soia "Inedit"