Mancarica de porc cu legume

de gabrielagina in Porc, 3 Oct 2013 | 2650 vizualizari

 

ASTAZI NU AM STIUT CE SA MAI GATESC. Am deschis frigiderul si am gatit ceva cu ce aveam disponibil.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 100 gr fasole verde
  • 100 gr boabe de porumb
  • 100 gr mazare
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita de boia
  • sare si piper
  • 1/2 pahar de vin
  • bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de porc cu legume:

Carnea se spala si se taie bucatele apoi se pune la prajit in uleiul incins.

Cand carnea a devenit alba se adauga ceapa si se prajeste pana devine aurie apoi se adauga ardeiul taiat. Cand devine auriu se  adauga apa si se lasa sa fiarba incet.Cand carnea este aproape fiarta se adauga fasolea verde, boabele de porumb, mazarea.

Se adauga boia de ardei, sarea si piperul, bulionul. Cand sunt fierte se adauga vinul si usturoiul taiat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de porc cu legume la cuptor