Burta de porc la gratar cu salsa picanta de nectarine si fasole cu usturoi

de Satisfyyourcravings in Porc, 8 Sep 2017 | 3610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 nectarine (eu am folosit 3, dar au fost prea multe)
  • 2 bucati burta de porc
  • 1 chili
  • 1/2 legatura menta proaspata
  • 1 lingurita ghimbir proaspat ras
  • coaja si sucul de la 1/4 lime
  • 2 linguri sos dulce de soia (ketjap manis)
  • 1/2 lingurita otet
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • ulei
  • 250 de grame de fasole pastai
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burta de porc la gratar cu salsa picanta de nectarine si fasole cu usturoi:

Nectarinele se taie cuburi mici. Se amesteca cu ghimbirul, chiliul tocat, menta, sucul si coaja de lime. Se lasa la marinat minim 30 de minute, in frigider.

Se amesteca ketjap manis cu 2 catei de usturoi pisati si otetul. Se marineaza bucatile de burta de porc in mixul obtinut anterior 30 de minute, in frigider. 

Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie grill si se prajesc feliile de carne, 3-4 minute pe parte, pana sunt gatite complet. 

Intre timp, se fierbe fasolea in apa sarata 4 minute, se clateste sub jet de apa rece, apoi se soteaza in putin ulei, impreuna cu restul de usturoi, 2 minute. 

Se servesc bucatile de porc cu salsa si fasolea pastai.

TIPS-URI

1

Fasolea pastai poate fi inlocuita cu orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Burta de porc la gratar cu salsa picanta de nectarine si fasole cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rahela Velicu 1

10.09.2017, 18:00

MotanLaOale 1

10.09.2017, 20:03

oanapl 1

14.09.2017, 23:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]