proaspata, acus facuta!
Se opareste fasolea teci in apa cu putina sare, se scurge si apoi se toaca marunt.Se curata ceapa si morcovul si se spala, se da morcovul pe razatoarea mica iar ceapa se toaca marunt cu cutitul.Se pun la calit in 4 linguri de ulei incins ceapa si morocvul, dupa ce s-au inmuiat se adauga si tecile tocate si se amesteca bine, se mai adauga din apa in care am oparit fasolea si se lasa sa se inabuse impreuna.Se aduaga un praf de sare si apoi si pasta de rosii.Se amesteca si se mai lasa putin dupa care adaugam si bucatile de carne de vita fiarta si praful de curry.Din cand in cand se mai adauga putina apa din oala in care am oparit fasolea.la sfarsit se mai adauga putina faina sa nu fie sosul prea slab daca va place asa si putin marar verde tocat marunt.
1
eu folosesc legume comngelate Bonduelle, ne plac mult si noua si copiiilor, asta cand nu avem din gradina noastra pastrate.