Cartofi noi la cuptor cu kaizer si smintina

de laura2002 in Mancaruri de legume, 30 Mai 2013 | 3860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi potriviti
  • 200 ml smintina
  • 2 oua
  • unt/ulei pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu kaizer si smintina:

Se spala cartofii se taie cuburi si se pun la fiert cu putina sare.

Kaizerul se caleste cu putin ulei se adauga piper si un virf de sare.

Smintina se amestecata cu ouale, kaizerul si usturoiul si se pune peste cartofii fierti.

Se unge o tava de yena cu ulei/unt se adauga compozitia se rade cascaval si da la cuptor  15 min.

Cind se servesc se adauga marar  tocat deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu kaizer si smintina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

30.05.2013, 16:42

Bunica 1

30.05.2013, 17:07

Cam buni cu kaizer!

Rocsi 1

30.05.2013, 20:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu usturoi, rozmarin si patrunjel - la cuptor