Mancarica de cartofi cu inima de porc

de nadea68 in Porc, 28 Oct 2013 | 11139 vizualizari

 

Ideea mea era sa fac o simpla mancarica de cartofi,insa baiatul meu vroia si ceva carne...
si asa mancarica mea de cartofi s-a transformat :)de aceea si etapele s-au cam amestecat..insa rezultatul a fost...o mancarica GUSTOASA.

 

INGREDIENTE

  • 1 inima de porc
  • 500 g cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 200 ml suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu inima de porc:

Am curatat cartofii si i-am taiat in bucati mai mari.I-am pus la fiert.

Ceapa ,morcovii,ardeiul se curata se spala si se taie marunt.Se pun la calit 3-4 linguri de ulei.

Cand s-a calit un pic adaugam sucul de rosii.Mai lasam pe foc cateva minute.

Inima de porc se spala,se curata,si se taie  bucatele marunte.Se prajeste in un pic de ulei.

Adaugam ceapa cu sucul de rosii la cartofi.

Adaugam si inima de porc.Punem si sarea.

Amestecam totul incet.

Lasam la fiert 30 min sau pana se fierb cartofii si inima de porc.

La sfarsit adaugam piper si patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu inima de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare taraneasca de cartofi si ciolan afumat