O mancare consitenta, perfecta pentru zilele de post .
Tocam ceapa fin .
Taiem dovleacul in cuburi potrivite .
Scurgem nautul din conserva si il clatim .
Si aceasta reteta am facut-o cu aparatul Philips Multicooker , dar puteti sa o faceti la fel de bine pe aragaz .Pornim aparatul cu optiunea FRY pentru 15 minute .
Punem uleiul si adaugam ceapa tocata fin . Lasam ceapa sa se inmoaie , amestecand ocazional , apoi adaugam cuburile de dovleac .
Le lasam aproximativ 3-4 minute , pana incepe sa se inmoaie , amestecand usor din cand in cand .Adaugam mazarea si amestecam ocazional pana trece timpul .
Stingem cu aproximativ 300 ml apa si pornim aparatul cu optiunea STEW pentru 30 de minute .
Dupa 15 minute punem conserva de rosii mixata , nautul , sare , piper , cimbru , chilli si foaia de dafin .
Lasam sa fiarba pana trece timpul .
Pastram mancarea calda pana in momentul servirii .
Servim mancarea cu cous-cous si patrunjel verde .
1
daca nu aveti un aparat Philips Multicooker faceti mancarea la fel , dar pe aragaz .Fierbeti mancarea la foc mic .