Clatim boabele de soia uscate intr-o sita sub jet de apa, dupa care le lasam la hidratat cateva ore (eventual peste noapte).
Indepartam cojile de pe boabe, framantandu-le intre palme,apoi punem boabele la fiert pentru 1 ora.
Scurgem apa de pe boabe, punem apa curata si le mai fierbem inca o ora. Scurgem apa de pe boabe.
Prazul se curata, se spala si se taie rondele,apoi se soteaza in 3 linguri de ulei.
Adaugam foile de dafin, boabele de piper si bobitele de mustar.
Le calim putin impreuna, punem doua linguri pasta de tomate, 1/2 cana cu apa si adaugam boabele de soia scurse de apa in care au fiert.
Lasam sa fiarba la foc mic cca 30 min, adaugam marar uscat (verde,la plic, din comert),frunzele de leurda spalate si taiate franjuri, lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.
Lasam 5-10 minute mancarea acoperita sa se intrepatrunda aromele,apoi servim.
Pofta buna!