Pulpele se curata, se spala bine si se usuca.
Se pun la prajit in ulei cateva minute pana isi schimba culoare si se scot pe o farfurie.
In uleiul ramas se caleste ceapa tocata, morcovul rondele si ardeiul tocat cateva minute.
Se adauga putina apa, cimbrul, piper, vegeta, foile de dafin si se fierbe 10 minute.
Se adauga rosiile si pasta de tomate si putina apa si cand clocoteste se adauga si carnea.
Se fierbe 20-25 minute.
Vinetele se taie cuburi si se prajesc putin in ulei si se adauga peste legume.
Se adauga si usturoiul tocat marunt.
Se mai fierbe 10-15 minute pana se patrund vinetele.
Eu am introdus cratita in cuptor pentru 20 minute.
Inainte cu cateva minute de a fi gata am pus si verdeata tocata marunt.
Este gata cand scade sosul si capata o culoare usor rumenita.
Este foarte buna calda dar si rece.
Pofta Buna!