Este singura forma sub care se mananca spanacul la noi. Si bineanteles cu oua ochiuri. :)))
Spanacul se curata si se spala bine, bine frunza cu frunza.
Se pune o oala la fiert cu putina sare si cand clocoteste se pune spanacul si se opareste 4-5 minute.
Se scoate si se pune la scurs.
Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la calit in ulei 3-4 minute.
Se pune cubul de pui si putina apa si se fierbe 10 minute.
Se adauga spanacul oparit si taiat si apa si se mai fierbe 10-15 minute.
Se adauga rosiile si pasta de tomate si se mai fierbe 10 minute.
Se adauga lamaia taiata cubulete si se mai da cateva clocote.
Cans scade cat va place, se potriveste de gust si este gata.
Se serveste ca atare cu paine prajita.
Eu am pus si oua ochiuri deasupra, ca fara nu merge! :)))
Pofta Buna!