Sote de dovlecel cu ardei gras si morcov

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 29 Aug 2012 | 6486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel mare
  • 2 morcovi potriviti
  • ulei masline
  • vin rosu
  • sare,piper,busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de dovlecel cu ardei gras si morcov:

Morcovii ii dam pe razatoare si ii punem la calit in ulei de masline, stingem cu putin vin rosu, dupa care adaugam ardeiul gras taiat cubulete si dovlecelul taiat cuburi. Se lasa putin la calit, adaugam apa cat sa acopere, ca sa poate sa fiarba si dovlecelul. Se asezoneaza cu condimentele de mai sus, se mai completeaza cu apa daca mai este nevoie si adaugam inca putin vin rosu, iar la sfarsit presaram putin patrunjel proaspat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de dovlecel cu ardei gras si morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (16)

Sim0na 1

29.08.2012, 20:33

mamaieelena 1

29.08.2012, 20:38

Bya Ralu 1

29.08.2012, 22:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie