Mancare de spanac

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2012 | 4309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spanac cat va lasa inima :)) (eu am pus aprox 1 kg pt ca scade foarte mult cand se fierbe).
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de ulei
  • 2 oua
  • 450 gr smantana
  • 1 lingura faina
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Spanacul il curatam si il spalam bine.

Intr-o oala punem apa cu sare si lasam pana incepe sa fiarba. Cand apa incepe sa clocoteasca punem spanacul si il lasam la fiert aprox 10 min.  Dupa ce spanacul este fiert il scurgem bine de apa si il tocam marunt.Cele 2 linguri de unt le punem intr-o tigaie la topit, apoi punem usturoiul taiat marunt si il calim putin in untul topit. Adaugam apoi ceapa taiata marunt, spanacul si cele 2 linguri de ulei si amestecam bine.

Intr-un castronel punem ouale si le batem bine, adaugam smantana si faina si continuam sa amestecam. Aceasta compozitie o adaugam in tigaie...peste spanac...si amestecam incontinuu pana se face ca o pasta. Adaugam sare dupa gust. Se serveste cu orice va place...noi l-am servit alaturi de un pilaf.

Pofta buna!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de spanac