Daca sunteti fani ciuperci, daca va plac ciupercile, atunci, aceasta mancare, o sa vi se para un adevarat deliciu. La mine sotul este fan hribi, asa ca el a fost cel mai fericit sa ii fac acest preparat. Puteti sa o serviti cu o mamaliguta calda! Simt ca v-am facut pofta si ca doriti o portie!
Puteti pune hribii nefierti, eu am avut o cantitatea mai mare, i-am fiert putin ca sa pun cativa si in congelator si de acolo am oprit si pentru acest preparat. Curatam ceapa, o tocam marunt. Pieptul de pui il spalam, il stergem cu niste servetele, apoi il taiem bucatele potrivite. Hribii bine scursi, ii taiem mai marunt. Intr-o cratita, incingem uleiul. Punem ceapa, puiul, le innabusim 2-3 minute, apoi dam drumul ciupercilor. Lasam 3-4 minute la foc potrivit, amestecam, apoi punem apa, cat sa acoperim ingredientele. Presaram sare, piper, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Gustam din pui si ciuperci, si cand sunt bine patrunse, iar zeama a scazut suficient dam focul la mic. Nu trebuie sa fie nici prea mult lichid dar nici sa fie scazut de tot. Adaugam smantana, amestecam, apoi dam drumul si la parmezan. Mai lasam pe foc 1-2 minute, apoi dam cratita deoparte. Deasupra presaram patrunvel verde, tocat marunt, apoi servim. Sa aveti pofta!