Mancare de porc cu cartofi (MULTICOOKER)

de GABRIELACALI in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2014 | 5049 vizualizari

 

Este pentru prima data cand folosesc Multicookerul si am preparat o reteta simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite ulei
  • 1/2 kg carne de porc
  • 2 cartofi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 150 g ciuperci feliate din conserva sau crude
  • 1 morcov potrivit dat prin razatoare
  • cimbru
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de porc cu cartofi (MULTICOOKER):

1. Am pus uleiul si ceapa tocata in oala interioara.

2. Am apasat butonul MENU si am selectat programul FRY. Am apasat COOKING TIME si am selectat 10 minute. Am apasat START si am amestecat din cand in cand.

3. Dupa 5 minute am adaugat morcovul pentru urmatoarele 5 minute ale programului.

4. Am adaugat carnea taiata cubulete si am asezonat cu sare.

5. Am selectat programul STEW si am setat timpul la 45 de minute. Am inchis capacul si am dat START. Dupa 15 minute am adaugat cartofii si ciupercile, o foaie de dafin si putin cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de porc cu cartofi (MULTICOOKER)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de rosii