Mancare de naut cu ton si rosii cherry

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 14 Mar 2014 | 5020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de naut
  • 1 cutie de ton rio mare
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rose
  • 2-3 linguri de pasta de tomate
  • cateva rosii cherry
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu ton si rosii cherry:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,se adauga dupa cateva minute
si tonul scurs de ulei.
Se pune vinul rose,se lasa pana scade,punem nautul scurs de zeama,bulionul
si lasam la foc mic sa fiarba pana scade putin sosul.
Adauga si usturoiul taiat feliute subtiri si rosiile cherry taiate in 4.
Se condimenteaza dupa gust.
La final se orneaza cu patrunjel proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu ton si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post cu naut, reteta economica de post