Mancare de mazare verde

de MotanLaOale in Mancaruri de legume, 20 Mai 2019 | 6139 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 450 g mazare verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 200 g rosii taiate in bulion
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare verde:

Ceapa si morcovii se curata, se toaca si se pun la calit in ulei.

Se calesc 2-3 minute dupa care se pune putina apa, iar cand fierbe se adauga si ardeiul si se fierbe 10-15 minute.  

Se pun foile de dafin, boiaua, piper si sare.

Se pune mazarea, se completeaza cu apa si se fierbe 20-25 minute pana este fiarta mazarea.

Se adauga pasta de tomate, se mai fierbe 5 minute si se scot foile de dafin.

Mararul se toaca marunt, se adauga in mancare si se mai fierbe putin.

Se potriveste de sare si este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne si smantana