Mancare de mazare cu soia "Inedit"

de deyutzky in Mancaruri de post, 31 Mar 2013 | 7277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de soia cuburi Inedit
  • 400 gr mazare
  • 1 ceapa
  • 1 lingura zarzavat de casa
  • jumatate de cana suc de rosii
  • 2 linguri de faina
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu soia "Inedit":

Soia o punem la fiert in apa cu sare aprox 10 min pana se umfla.

O scurgem de apa.

Ceapa o spalam bine, o taiem cubulete, punem intr-o oala putin ulei si putin apa si punem ceapa la calit.

Adaugam zarzavatul, soia si mazarea si apa cat cuprinde.

Intr-o cana punem sucul de rosii cu 2 linguri de apa si 2 linguri de faina, amestecam bine pana se formeaza un sos si adaugam in oala amestecand bine.

Punem sare si piper dupa gust, acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana sunt fierte toate legumele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu soia "Inedit"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

31.03.2013, 16:18

deyutzky 1

31.03.2013, 18:39

mamaieelena

Bya Ralu 1

02.04.2013, 00:17

arata foarte fain

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu spanac și soia