Mancare de mazare cu piept de curcan

de xana in Curcan, 25 Feb 2014 | 13257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr piept de curcan taiat cubulete
  • 500 gr mazare(am avut congelata)
  • o bucatica de bacon
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 bucatica ardel rosu
  • 1 lingurita rasa boia de ardei
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu piept de curcan:

Punem putin ulei de masline intr-o oala impreuna cu pieptul de curcan si lasam la prajit pana carnea se rumeneste usor. Apoi adaugam ceapa tocata, usturoiul si baconul taiat felii subtiri si mai lasam la prajit pana cand ceapa se inmoaie. Urmeaza ardelul taiat si el in felii subtiri, boiaua si sucul de rosii si mai lasam 4-5 minute.

Punem mazarea, sare, piper si apa cat sa acopere bine mazarea si lasam la fiert in jur de 20 de minute pana mazarea a fiert bine si a scazut aproape toata apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pulpe de pui - Reteta gustoasa si rapida