Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Ciocanelele se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia.
Ciocanelele se pun la prajit intr-o cratita in ulei 3-4 minute pana isi schimba culoarea.
Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in cratita peste pulpe.
Se caleste 2-3 minute dupa care se pune putina apa, iar cand fierbe se adauga si mazarea.
Se completeaza cu apa si se fierbe 20-25 minute pana este fiarta carnea si mazarea.
Se adauga pasta de tomate, zahar, sare si piper si se mai fierbe 5 minute.
Mararul se toaca marunt, se adauga in mancare, se nai fierbe putin si este gata.
Pofta Buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult