Mancare de mazare cu ciocanele

de MotanLaOale in Pui, 23 Feb 2013 | 32029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g mazare verde (congelata)
  • 4 ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita zahar
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu ciocanele:

Ciocanelele se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia.

Ciocanelele se pun la prajit intr-o cratita in ulei 3-4 minute pana isi schimba culoarea.

Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in cratita peste pulpe.

 Se caleste 2-3 minute dupa care se pune putina apa, iar cand fierbe se adauga si mazarea.

 Se completeaza cu apa si se fierbe 20-25 minute pana este fiarta carnea si mazarea.

 Se adauga pasta de tomate, zahar, sare si piper si se mai fierbe 5 minute.

 Mararul se toaca marunt, se adauga in mancare, se nai fierbe putin si este gata.

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu ciocanele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare scazuta cu piept de pui - Reteta savuroasa