Crochete de piept de pui crocante

de raluca95 in Pui, 24 Iun 2015 | 4169 vizualizari

 

De cateva zile ma tot gandesc la reteta asta si in sfarsit am avut ocazia sa o fac :D

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare dezosat
  • jumatate de pahar de vin
  • 5 linguri de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • sare+piper+boia de ardei
  • 70 g fulgi de porumb
  • 2 linguri de parmezan
  • 5/6 linguri de faina + sare + piper + praf de usturoi
  • 1/2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de piept de pui crocante:

Incepem prin a taia fasii pieptul de pui, dupa care il punem la marinat in vin, ulei de masline, usturoi tocat marunt, sare, piper, boia de ardei cam pentru 2 ore la rece. Intre timp sfaramam fulgii de porumb si ii amestecam cu parmezanul si in alt bol amestecam faina cu putina sare, piper si putin praf de usturoi. Intr-o farfurie batem ouale bine si incepem sa le pregatim : pieptul de pui il scuturam bine de marinata, il dam prin faina, ou si dupaia prin fulgii de porumb si le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Cand am terminat le dam la cuptor la 190 de grade pentru 15/20 de minute aproximativ (depinde si cat de mari sunt). Eu le-am servit cu cartofi prajiti si am facut un sos picant. Sper sa va placa, pofta buna :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de piept de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui