Trufandale,trufandale..........!Daca tot am fost in piata si am gasit mazare, am cumparat si cartofi noi si am pregatit o mancare, de te lingi pe degete! Imi place mancarea de mazare fara carne. Stiuuuuuu ca o sa am o critica;) dar poate trece peste:)))))))
Cartofii se curata si se spala.
Mazarea se tecuieste obtinand boabele ,care se spale.
Ceapa se curata ,spala si se toaca marunt.
Pune ceapa la inabusit in ulei si putina apa.
Cand ceapa a devenit sticloasa,adauga mazarea si cartofii.
Completeaza cu apa pana se acopera ingredientele.
Lasa la fiert pana fierb mazarea si cartofii.
Daca este nevoie mai adauga cate putina apa.
Cand mazarea e fiarta adauga bulionus si lasa sa fiarba circa 5-6 minut.
Sareaza si pipareaza dupa gust si stinge focul.
Mararul curatat,spalat si tocat marunt se adauga peste mancare.
Sa va fie de folos!