O mancare rapida si tare gustoasa.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins.
Se taie carnatul (eu am avut de 2 feluri, cate putin din fiecare) felii si se pune la prajit in ulei. Se amesteca pentru a se praji pe ambele parti.
Ceapa se curata si se taie marunt. Se adauga peste carnati si se amesteca pana se caleste si se inmoaie usor. Se adauga mazarea si se amesteca. Se toarna apa fierbinte cat sa treaca de ingrediente cu vreo doua degete peste. Se lasa sa fiarba timp in care se curata cartofii si se taie in cubulete mici. Se pun si acestia in cratita, se adauga sare si piper dupa gust si se pun foile de dafin si crengutele de cimbru. Se lasa sa mai fiarba pana scade usor apa. Se toarna rosiile pasate si se amesteca. Se condimenteaza cu oregano. Se mai lasa sa dea cateva clocote impreuna dupa care se stinge focul si se poate servi.
Pofta buna!
1
Se poate prepara si de post, renuntand la carnati.