Mancare de mazare

de Steffy in Mancaruri de post, 2 Apr 2013 | 5485 vizualizari

 

Pentru o zi de post mancarea de mazare e binevenita si satioasa. V-o recomand tuturor.

 

INGREDIENTE

  • o cutie mazare 800 g
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250 g pasta de tomate sau rosii proaspete pasate
  • sare, piper, foi de dafin, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare:

Se curata morcovii si se dau pe razatoare. Ceapa se curata si se taie cat mai mic.

Se calesc legumele in ulei de masline, se adauga mazarea dupa ce am scurs-o bine de apa. Adaugam pasta de tomate si punem apa cat sa acoperim toata mancarea. Lasam sa se fiarba pana se inmoaie boabele de mazare, la mine nu a durat foarte mult pentru ca era prefiarta.

La final adaugam sare, piper, foi de dafin dupa gust, iar dupa ce am luat mancarea de pe foc, adaugam patrunjel tocat si acoperim cu un capac.

Se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

02.04.2013, 21:20

Imi place tare mult asa ca vin la o portie!

Aurelia 07_07 1

02.04.2013, 22:50

Place si mie

Steffy 1

04.04.2013, 19:20

Ma bucur ca va place, dragi bucatarasi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu legume