O mancare inca de sezon. O punem la gatit la foc mic si o lasam sa mijoteze incet.
Un parfum placut va invada bucataria si va iesi o mancare de casa delicioasa.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/mancare-de-linte-cu-carne-afumata.html
Nu-i nevoie să înmuiați lintea inainte.
Spălați-o bine in apa rece si scurgeti-o.
Incalziti uleiul si rumeniti carnea pe toate partile.
Adaugati ceapa și usturoiul tocat si sotati .
Se adauga rondelele de morcovi si lintea verde. Revenim timp de 5 minute.
Se acoperă cu apă (3 ori volumul lintei), se adaugă concentratul de roșii si se amestecă.
Se adaugă cimbrul, dafinul, paprika, sare și piper. Se acopera și se fierbe la foc mic timp de 35-40 minute.
Se adaugă apă, dacă este necesar și se amestecă din când în când.
Verificati de sare si piper.
Serviti cald. Poftă Buna!
Alte retete cu linte.