Mancare de dovlecei cu ciuperci la Multicooker

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 29 Apr 2016 | 5113 vizualizari

 

tare bune au fost legumele la cuc 

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii mari
  • 1 morcov
  • 1/2 bucata pastarnac
  • 2 bucati dovlecei
  • 50-100g ciuperci
  • vegeta/piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu ciuperci la Multicooker:

Ceapa se toaca marunt,se pune in vasul de la Multicooker cu ulei de masline si morcovul taiat rondele,se seteaza functia Fry pentru cateva minute,se adauga si ciuperciile curatate si taiate feliute mici,se lasa sa se caleasca cateva minute,se mai completeaza cu ulei daca mai este nevoie.

Dovleceii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun in vasul de la Multicooker.

Se acopera cu apa,se pun condimentele,se seteaza Functia Boil pentru 30-40 minute.

Intre timp se verifica sa nu scada apa de tot.

La sfarsit se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ciuperci la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

29.04.2016, 18:05

Zamfira 1

03.05.2016, 23:09

CameliaR 1

12.05.2016, 12:26

Buna mancarica!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagne din porumb cu varza