Mancare de cocos cu legume

de Rahela Velicu in Pui, 18 Apr 2016 | 4800 vizualizari

 

 O mancare cu cocos de la tara si legume congelate. Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/mancare-de-cocos-cu-legume/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • carne de cocos
    • o punga de legume congelat ( rosii cherry, morcov,dovlecel si vanata)
    • 1 ceapa mare
    • 4-5 linguri de bulion
    • 50 ml ulei
    • marar verde
    • sare
    • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cocos cu legume:

Mai intai punem carnea de cocs sa dea intr-un clocot. Apoi curatam ceapa si o taiem marunt. O punem la calit in uleiul incins impreuna cu carnea de cocos. si o lasam 10-12 minute.

Punem apoi totul intr-o tava, adaugam si legumele, 1 cana de apa si bulionul, sare si piper dupa gust si dam la cuptor pentru 50-60 de minute sau pana cand carnea este fiarta.

Cand este gata, adaugam mararul tocat parunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si cartofi.

2

Oregano i-ar fi dat un gust si mai bun, dar nu am avut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cocos cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu piept de pui la gratar