Puiul se alearga prin curte, se prinde, se cheama "cineva" sa-i taie gatul, se opareste cateva secunda in apa fierbinte, se jumule – cu grija sa nu ne oparim, se parleste la flacara, se transeaza. Ei, si aici fiecare face dupa cum se pricepe.. ca mie niciodata nu-mi iese la fel! Da`.. invat dom`le! Ca doar n`am avut gaini la et. 4! :P
Dar sa revenim.. Puiului frumos curatat si spalat in mai multe ape, i-am dat deoparte capul, gatul si ghearele, iar organele i le-am bagam in interior (ca sa nu fie gol! :P). L-am uns cu ulei de masline, l-am "pudrat" cu condimente, apoi l-am bagat in punga. Am intepat punga cu o scobitoare, din loc in loc, in zona in care am legat punga. Intr-o tava incapatoare (20x30) am pus putina apa, am asezat puiul cu punga cu tot, apoi am bagat tava la cuptor. Amlasat puiul vre-o ora jumatate, intorcandu-l cu grija. Pentru ca intepaturile au fost facute in partea de sus, la intoarcerea puiului, sosul lasat nu a iesit prin gaurele. Cat puiul a stat la cuptor am completat cu apa, doar cat sa fie pe fundul tavii.
Dupa vre-o ora jumatate, am rupt punga si am aruncat-o, iar in sosul ramas am pus legumele si puiul deasupra. Am mai lasat vre-o 30 minute, timp in care puiul s-a rumenit frumos pe ambele parti, iar legumele s-au gatit.
O bunatate!!