Mancare de cartofi noi

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 19 Iul 2019 | 4165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 3 cepe
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei verde
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri pasta tomate
  • 200 g rosii taiate in bulion
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia afumata
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi noi:

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeii se curata, se spala si se taie patratele.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pune vegeta, boia si piper.

Se adauga ardeii si se mai caleste 2-3 minute.

Se pun cartofii, apa sa ii acopere si se lasa la fiert 15-20 minute.

Se adauga pasta de tomate si rosiile taiate, se amesteca bine si se mai lasa la fiert 10-15 minute.

Se poate introduce in cuptor pana scade cat va place.

Se adauga mararul tocat marunt, se potriveste de gust si este gata.

Se mananca simpla cu salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba de perisoare din soia, de post, gustoasa si rapida