Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor

de ionix in Porc, 18 Feb 2011 | 9376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa două kg cartofi
  • 1 kg pulpă de porc
  • o cutie cubuleţe roşii decojite
  • mărar
  • foi de dafin
  • 1 ardei gras roşu
  • 4 cepe galbene
  • sare, piper
  • puţin cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor:

Carnea se taie cuburi şi se spală  în câteva ape reci, până iese tot sângele, iar după aia se aşează într-un vas yena.    

Peste carne punem: ceapa tăiată cubuleţe, ardeiul tăiat feliuţe, sare şi piper după gust, două-3 foi de dafin, cimbru şi turnăm apă cât să acopere puţin carnea.     Cartofii se taie cuburi şi se aşează printre bucăţile de carne, astfel încât să încapă toţi.   

Dăm vasul de yena la cuptor la foc mic până când carnea este aproape gata. După aia scoatem vasul de yena afară şi turnăm cuburile de roşii şi mărarul tocat.   

Se lasă la cuptor la foc mediu până când scade puţin sosul iar apoi servim.    Se serveşte caldă cu o salată sau murături.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sylvia 1

18.02.2011, 19:35

Ionixule drag in primul rand ca ti-ai pus o poza minunata in al doilea rand ai fost o harinicuta la facut bunatati ceva mai rar, absentez eu din zoa dar te laud retroactiv siin al treilea rand e minunat ce ai facut tu acolo , tare as degusta putin

diaconta 1

18.02.2011, 21:15

ce buna o fi

kamy 1

20.02.2011, 15:30

buuuuna

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor