Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Adi in Multicooking, 21 Apr 2019 | 8035 vizualizari

 

Una dintre mancarurile noastre preferate este mancarea de cartofi cu afumatura de porc.
De data aceasta ne-a ajutat multicookerul sa o pregatim fara prea multe griji.
Si a iesit tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg afumatura de porc(coaste și fleica)
  • 500 g cartofi albi
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1/2 radacina de telina
  • 2 ardei copti(congelati)
  • 250 g pasta de rosii
  • 200 ml apa
  • sare si piper
  • cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • boia de ardei iute si dulce
  • putin chimen macinat
  • 3-4 frunze de busuioc verde
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Curatam toate legumele si le tocam cuburi, respectiv rondele.

Portionam carnea in bucati mai mici.

Pornim Multicookerul Crock-Pot Express pe programul Brown/Saute, pentru 15 minute, temperatura High.

Adaugam uleiul, il lasam sa se incinga si rumenim usor bucatile de carne, pe toate partile.

Adaugam pe rand: ceapa, o lasam sa se patrunda, apoi radacinoasele si le amestecam bine sa se patrunda si acestea.

Dupa expirarea timpului adaugam pasta de rosii, usturoiul presat, cartofii, apa, condimentele, frunze rupte de busuioc si amestecam bine toate ingredientele.

Asezam capacul multicookerului cu supapa pe pozitia inchis.

Setam programul Meat/Stew pentru 35 de minute.

Dupa expirarea programului, multicookerul trece automat pe functia de mentinere la cald a preparatului.

Servim mancarea de cartofi cu afumatura de porc presarata cu patrunjel verde, alaturi de muraturi si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu supa de pasare, la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune