Mancare cu castraveciori acri

de eclerash in Mancaruri cu carne, 20 Mai 2010 | 3986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept pui
  • 6-7 castraveciori acri
  • 200 g kaiser
  • 1 ceapa rosie
  • 100 ml vin alb
  • usturoi
  • condimente(optional-mie imi place foarte picant)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu castraveciori acri:

Intr-o tigaie rumenim pieptul cea fost taiat cubulete,iar intr-alta calim ceapa impreuna cu kaiseul taiat fasii.Dupa ce carnea a fost rumenita adaugam peste ea ceapa si kaiserul si bulionul diluat cu vin.Lasam 10 minute dupa care mai adaugam si 1 pahar de apa calda si lasam sa fiarba pana scade.Apoi adaugam usturoiul tocat marunt si castraveciori taiati felii sau rondele(cum doriti).Dupa ce da in cateva clocote este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu castraveciori acri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

21.05.2010, 10:46

am auzit si eu de mancarica asta

Bunica 1

21.05.2010, 13:52

este o mancare foarte buna, eu o fac fara kaiser si usturoi.Fiecare cu gusturile lui.

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:47

interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui invelit in bacon