Dupa reteta de coaste caramelizata asiatica - vezi aicea - va propun de data aceasta o reteta la cuptor cu miere, cimbru si boia de ardei. Un deliciu.
Amestecati mierea cu sosul de soia, uleiul, piperul si boia de ardei.
Ungeti bine coastele de porc cu aceasta marinada.
Presarati deasupra cimbru uscat.
Puneti carnea pe o folie de aluminiu intr-o tava - si dati la cuptor, la 180 de grade pentru 50 de minute.
Trebuie sa fie acoperita cu folia la-nceput dar nu inchisa complet (lasati sa rasufle).
Pentru a obtine o culoare frumoasa dupa 20 de minute adaugati 1/3 pahar de apa si le descoperiti.
Le ungeti din cand in cand cu sucul lasat si le intoarceti de 2-3 ori.
Ribs-urile sunt gata !
Lasati sa se raceasca minimum 10 minute.
Puteti sa le serviti calde, reci cu o garnitura la alegere:
- Orez simplu -reteta aici
- Taietei- Nouilles chinezesti
Pofta Buna !!!!