Mamaliga

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2017 | 6544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei
  • 200 g malai
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga:

Se pun apa, sarea si uleiul la foc, intr-un tuci. Cand apa este pe punctul de a clocoti, se adauga malaiul in ploaie si se amesteca energic cu telul. Se lasa mamaliga sa se coaca la foc mic, amestecandu-se din cand in cand cu o spatula de lemn. Este gata atunci cand incepe sa se desprinda de peretii tuciului. La final, se toarna intr-o farfurie adanca umezita cu apa rece.

Mamaliga se poate servi cu lapte, smantana, branza, oua etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (7)

Rocsi 1

02.10.2017, 20:02

Eee, uite cine stie sa faca mamaliga!

dantes 1

04.10.2017, 13:46

Rahela Velicu 1

04.10.2017, 18:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]