Maki Sushi cu sparanghel, avocado si somon afumat

de ExploraCuisine in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2011 | 15573 vizualizari

COMENTARII (28)

ExploraCuisine 1

22.05.2011, 20:14

Suna tare bine Cris! am mai vrut sa fac ceva cu sparanghel, dar am zis ca e prea mult deocamdata acum cu dulce de leche, ca sunt cele 2 ingrediente pt provocarea "Dulce Romanie" pe care o organizez pe blog Pupici!!

Cris2711 1

22.05.2011, 20:25

Si eu pup,o alta varianta care o preparam este pe Toast punem felie de File de porc rose cu sparanghel si sos olandez,un deliciu

mihaelar63 1

15.06.2011, 09:15

Maki Sushi , ce bune
Felicitari pentru rabdare , eu continui sa cred ca sunt complicat de preparat
Si un altfel de maki:
http://www.youtube.com/watch?v=Z9m9uUA87X8

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitive oua umplute cu piept de pui