Maioneza de usturoi

de lili in Clasice, 26 Sep 2010 | 9474 vizualizari

 

este foarte buna la gratare si cartofi pai

 

INGREDIENTE

  • -3-4 catei de usturoi
  • -ulei
  • -sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de usturoi:

Curatim usturoiul si il pisam bine.Punem sare peste el si il frecam pana devine o pasta.Peste pasta obtinuta turnam cate putin ulei ca la maioneza.Astfel obtinem o maioneza consistenta. Daca dorim la final se poate adauga si putina smantana.


Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

29.09.2010, 01:34

asa e ,e super buna5f

Teo 1

01.10.2010, 12:21

e ocombinatie delicioasa!mereu ma ling pe degete!

Crista_Luca 1

09.10.2010, 09:24

si eu fac asa maioneza si maik adaug smantana .... ca e prea tare la gust fara , oricum ai 5 f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dip cu vanata si pasta tahini