Sos rapid de rosii

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 7028 vizualizari

 

Se poate servi alaturi de carne de miel fripta sau ciocanele de pui

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  •  1 ceapa tocata marunt
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 x 400 gr conserve de rosii tocate
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri vin rosu
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita verdeturi amestec tocate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos rapid de rosii:

1 Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le usor timp de circa 8 minute, pina se inmoaie

2. Adaugati rosiile, pasta de rosii, vinul, zaharul, sarea, piperul si amestecati bine

3. Lasati sa de ain clocot, apoi fierbeti incet, fara capac, timp de 25 de minute sau pina sosul se ingroasa si devine carnos, amestecind din cind in cind

4. Adaugati verdeata tocata. Serviti fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rapid de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos salsa