Macrou umplut la cuptor

de elucubratiiculinare in Peste, 26 Feb 2018 | 5013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 4 buc catei de usturoi
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1/2 lingurita chilly
  • 1 lamaie
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou umplut la cuptor:

Pestele se curata, se spala si se condimenteaza cu sare si piper.

Ceapa verde si patrunjelul se toaca marunt.

Usturoiul se piseaza.

Amestecam ceapa verde cu patrunjelul, mustarul, chilly si pesmet. Cu aceasta compozitie umplem bucatile de macrou care se pun intr-o tava unsa cu putin ulei. Se stropesc cu vin si zeama de la o lamaie.

Se dau la cuptor pentru 50-60 minute.
Servim cu garnitura de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de macrou