Macrou prajit cu mamaliga si piper ( mujdei de usturoi)

de DIANA B in Peste, 25 Mar 2011 | 14788 vizualizari

COMENTARII (17)

deyutzky 1

25.03.2011, 23:30

lilik 1

26.03.2011, 00:38

aziz 1

26.03.2011, 07:40

gaby_duceag 1

26.03.2011, 07:52

bun de tot!

elena1988 1

26.03.2011, 07:56

DIANA B 1

26.03.2011, 09:38

VA multumesc dragele mele ptr vizita si opinii ... n-a fost cine stie ce reteta , un fel de fix-pix , cum zice o prietenuta bucatarasa

Mitinita 1

26.03.2011, 09:50

se largeste grupul fix pix-telor nu conteaza ca e rapid,conteaza ca e bun si arata super bun

DIANA B 1

26.03.2011, 09:58

Normaaaaaaaaaaaaaaal , doar nu crezi ca ma voi indrepta spre experte , cand pot sta la hlizeala cu voi

Lau 1

26.03.2011, 15:27

delicios

LUK 1

26.03.2011, 16:15

e bun diana..numia eu n-am gatit ieri peste,..dar am la servicimancat

divainbucatarie 1

27.03.2011, 17:25

kamy 1

27.03.2011, 18:51

cand vad ce bn arata parca m-as risca

DIANA B 1

28.03.2011, 10:26

Multumesc sufletista . LUK , Diva si Kamy

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:25

adry88 1

06.05.2011, 15:57

DIANA B 1

13.05.2011, 14:49

Multumesc mamaieelena !
Multumesc Eduard !

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 09:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu sos