Macrou pe pat de legume

de dobrezaira in Peste, 16 Noi 2012 | 12856 vizualizari

 

Mie personal imi place pestele proaspat, insa cei din casa prefera macroul congelat si cu reteta asta nu dau niciodata gres, chiar a fost gustos - zise Roberta.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc mari macrou congelat
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi mari
  • 2 ceapa alba
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 lamaie
  • 10 masline pentru decor
  • ulei pentru uns tava
  • sare
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou pe pat de legume:

Am curatat pestele de mate, i-am taiat capul si coada. L-am taiat in doua pe lung si i-am dat cu sare. Separat am curatat legumele, le-am taiat felii, am sarat si piperat si le-am pus intr-un vas de yena uns cu putin ulei. Peste ele am asezat pestele, am presarat feliutele de usturoi, maslinele, ceapa verde si feliute de lamaie. Am turnat vinul indoit cu tot atata apa, am acoperit cu folie de aluminiu si l-am dat la cuptor pentru 1 ora. Cu zece minute inainte sa-l scot din cuptor am ridicat folia ca sa prinda culoare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]