Macrou pe pat de legume

de dobrezaira in Peste, 16 Noi 2012 | 10776 vizualizari

 

Mie personal imi place pestele proaspat, insa cei din casa prefera macroul congelat si cu reteta asta nu dau niciodata gres, chiar a fost gustos - zise Roberta.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc mari macrou congelat
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi mari
  • 2 ceapa alba
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 lamaie
  • 10 masline pentru decor
  • ulei pentru uns tava
  • sare
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou pe pat de legume:

Am curatat pestele de mate, i-am taiat capul si coada. L-am taiat in doua pe lung si i-am dat cu sare. Separat am curatat legumele, le-am taiat felii, am sarat si piperat si le-am pus intr-un vas de yena uns cu putin ulei. Peste ele am asezat pestele, am presarat feliutele de usturoi, maslinele, ceapa verde si feliute de lamaie. Am turnat vinul indoit cu tot atata apa, am acoperit cu folie de aluminiu si l-am dat la cuptor pentru 1 ora. Cu zece minute inainte sa-l scot din cuptor am ridicat folia ca sa prinda culoare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu legume inabusite