Macrou pane in malai

de MotanLaOale in Peste, 27 Sep 2019 | 5184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg macrou (5 buc.)
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 200 g malai
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou pane in malai:

Macroul se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele.

Se presara pe toate partile si in interior sare si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.  

Faina si malaiul se pun in doua castroane ovale.

Se bat ouale bine intr-un castron oval, de lungimea pestilor cu sare si piper.

Macroul se da prin faina, prin ou si prin malai.

Se incinge uleiul si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.

Se mananca cu lamaie sau usturoi.

Este nemaipomenit de bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou pane in malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baby hering cu mujdei si mamaliga