Macrou in folie la cuptor cu garnitura de legume

de susu in Peste, 9 Iun 2010 | 12929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de peste (macrou)
  • unt
  • lamaie
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Vegeta
  • Patrunjel verde
  • Rosmarin foarte putin
  • Ulei de masline
  • Conopida
  • Broccoli
  • Morcovi    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in folie la cuptor cu garnitura de legume:

Se curata pestii si se spala bine. Se sterg cu un prosop curat de bucatarie. Se maseaza bine cu condimente si ulei de masline pe toate partile inclusiv burtica. Se stoarce bine o jumatate de lamaie la fiecare peste si se aseaza pe folia de aluminiu data cu ulei pentru a nu se lipi pestele. Rozmarinul se pune in interiorul burtii cam 1 varf de cutit .Se pune un cub de unt deasupra pestelui si cateva fire de patrunjel. Se strange bine folia iar la capete se rasuceste in sus pentru a nu exista riscul sa iasa sosul afara. Se da la cuptor pentru vreo 30 minute. Atentie la aburi cand se desface folia. Se pun la fiert 2 litri de apa. Cand da in clocot se pun mai intai morcovii  care fierb mai greu cu putina sare, piper, vegeta, foi de dafin si se fierb vreo 15 minute (depinde cat de mare sunt taiati). Se scot apoi si se adauga conopida buchetele care a fost tinuta in apa cu sare .Se fierbe vreo 10 minute si se scoate. Se pune broccoli buchetele si se opareste 1 minut. Pestele se serveste cu garnitura de legume. Peste broccoli se poate pune zeama de lamaie, putin ulei de masline si cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in folie la cuptor cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

gaby_duceag 1

09.06.2010, 16:27

minunat arata! conopida, brocoli, peste..mmm...dar ai mei logic c-ar manca numai pestele

ramo_cata 1

09.06.2010, 16:34

Bucataras Medi 1

09.06.2010, 19:58

si la mine gaby,idem........susu, frumos si gustos................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salau cu conopida la cuptor