Macrou în crustă de mălai

de Dana_Retetegg in Peste, 21 Noi 2012 | 4026 vizualizari

 

Reteta e foarte simpla si se aplica si la alt tip de peste (de ex. cod, crap, etc).

 

INGREDIENTE

  • macrou,
  • sare,
  • malai,
  • ulei pt prajit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou în crustă de mălai:

Eu am avut macrou congelat, asa ca l-am lasat sa se decongeleze, l-am curatat de intestine, i-am taiat capul, codita si inotatoarele:)), l-am spalat foarte bine si l-am taiat bucati.

Am sarat bucatile de macrou, le-am lasat pe un tocator la scurs 10-15 minute, apoi am dat bucatile de peste prin mult malai pe toate partile si le-am pus la prajit in ulei incins.

Am scos pestele pe un servet, apoi l-am servit alaturi de legume sotate si orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou în crustă de mălai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somn pitic crocant