Macrou fript cu cartofi natur

de r3nat02006 in Peste, 24 Ian 2013 | 5853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 700 gr catofi
  • 35 gr ghimbir
  • 5 gr ardei iute tocat
  • o lamaie
  • 15 gr zahar brun
  • 10 ml ulei masline
  • 10 ml sos de soia
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou fript cu cartofi natur:

Se feliaza macrourile si se dau cu un praf de sare si se pun pe gratar. Cartofii se curata de coaja, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert 30 minute. Intr-un vas se pun: zeama de la o lamaie, zaharul, ardeiul iute tocat, ghimbirul ras fin, solul de soia, uleiul de masline si partunjelul tocat marunt. Acestea se amesteca pana la omogenizare si se lasa la frigider pentru 5-10 minute. Dupa ce pestele si cartofii sunt gata se pun pe un platou si se adauga sosul obtinut. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou fript cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu mustar si malai