Macaroane cu varza

de trifadalia in Paste, 30 Oct 2018 | 2993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc varza ( 1.5 kg)
  • 2 buc ceapa
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 500 gr macaroane
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu varza:

Se scoate cotorul de la varza, apoi se pune apa la fiert si se opareste varza, desfacandu-se frunza cu frunza. Se lasa sa se raceasca, apoi se taie varza fasii. Ceapa se curata si ea si se taie julien.

Intr-o oala se pune uleiul la incins si se adauga ceapa pentru inceput sa se prajeasca pana devine sticloasa. Peste ea se adauga varza stoarsa de surplusul de apa si se caleste aproximativ 40 de minute, invartind in continuu deoarece se prinde de oala. Se condimenteaza cu sare si piper spre final.

In alta oala se pune apa la fiert pentru paste care se fierb 5 minute, apoi se stinge focul si se mai lasa 2-3 minute sa se umfle. Se strecoara si se spala. Se amesteca cu varza calita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu ricotta si spanac