Macaroane cu brinza si marar

de Sidy in Paste, 15 Mar 2011 | 5393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g macoaroane, 
  • 200 g brinza sarata( preferabil de oi),
  • 150 g sunculita, 
  • 1 ou, 
  • marar verde tocat, 
  • putin ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu brinza si marar:

Se fierb macaroanele in apa cu sare , conform instructiunilor de pe punga.

Intre timp se taie sunculita, se prajeste si apoi se sparge peste ea oul, se amesteca bine pina se intareste oul. Mararul se toaca marunt.
Dupa ce s-au fiert macaroanele, se dau sub un jet de apa rece , apoi se strecoara bine. Se rastoarna peste macaroane sunculita cu oul , brinza rasa si mararul tocat. Se amesteca bine toate ingredientele si daca este cazul, se mai adauga sare. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu brinza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macaroane la cuptor