Mie aceasta varianta mi-a placut tare mult...o voi repeta cu siguranta.
Din lipsa de timp, am folosit sos bechamel gata pregatit. Doar l-am incalzit putin.
Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam cate o foaie de lasagna, o lasam 1-2 minute si o scoatem apoi bine scursa de apa.
Imediat peste foaia de lasagna asezam o felie de prosciutto, apoi doua felii de provola si rulam formand astfel un cannellone.
Procedam astfel cu restul de foi de lasagna si restul ingredientelor.
Intr-o tava intindem un strat de sos bechamel si asezam cannelloni.
Acoperim cu restul de sos bechamel si presaram parmezan ras.
Dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 200 grade C, pentru 30 minute.
Cand cannelloni sunt gata, iar suprafata este frumos rumena, scoatem tava din cuptor, lasam cateva minute sa se racoreasca, apoi servim.
Pofta buna !