Macaroane cu branza

de AndreaE in Paste, 6 Noi 2013 | 4462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr macaroane
  • 500 gr branza sarata
  • 200 gr smantana
  • 2 oua
  • O cescuta ulei de masline
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Se fierb macaroanele . Se rade branza sarata , se bat ouale. Dupa ce se scurg macaroanele fierte se adauga uleiul de masline , apoi se amesteca cu branza , ouale si smantana si zaharul vanilat. Se pun in tava si se baga la cuptorul incins la 180 grade, 35 min, pana se face un fel de crusta deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 23:19

gustoase

_Alina_ 1

07.11.2013, 08:26

Bunica 1

10.11.2013, 09:29

Crocante asa cum imi plac mie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil american