Macaroane la cuptor

de lumi269 in Paste, 23 Ian 2011 | 14336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macaroane,
  • un piept de pui,
  • o ceapa mare,
  • un ardei rosu,
  • un ardei verde,
  • 5-6 ciuperci(champigniones),
  • pasta de rosii sau bulion cam 1/2 l,
  • cascaval ras cat sa acoperi tava,
  • sare,
  • piper,
  • curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane la cuptor:

Se pun macaroanele la fiert intr-o oala cu multa apa,sare si ulei.Cand sant fierte le strecuram si le trecem prin apa rece.Se lasa deoparte.In timp ce fierb macaroanele preparam sosul.Se taie pieptul de pui in bucati mici si se pune la prajit,ii dam un pic de sare in timp ce se prajeste.Cand vedem ca s-a rumenit carnea,se adauga ceapa,ciupercile si ardeii(rosu si verde),se lasa la prajit si acestea dar nu mult doar pina se inmoaie putin,se adauga bulionul si se lasa sa fiarba un pic,se adauga sarea necesara piperul si un pic de curri.Cand crezi ca toate aromele s-au amestecat la fierbere se adauga peste macaroane se amesteca bine si se aseaza in tava de cuptor.Se presara pe deasupra cascaval si se da la cuptor cateva minute pina cand cascavalul se rumeneste putin.Se servesc calde.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]