Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana

de Bya Ralu in Paste, 3 Noi 2018 | 3758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga mini gnocchi
  • 1 cutie de ton rio mare in ulei
  • 1 ceapa mica de apa alba
  • peperoncino
  • smantana
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana:

Intr-o cratita punem apa cu sare, iar cand incepe sa clocoteasca, punem mini gnocchi la fiert cateva minute, cat scrie pe fiecare punga.

Intr-o tigaie punem putin unt, ceapa taiata rondele si peperoncino cat mai marunt sau se poate lasa intreg; cand se inmoaie putin ceapa, se adauga tonul scurs.

Se adauga smantana, busuiocul uscat si gnocchi fierte, se lasa putin sa se combine aromele.

Se servesc calde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]