Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana

de Bya Ralu in Paste, 3 Noi 2018 | 2748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga mini gnocchi
  • 1 cutie de ton rio mare in ulei
  • 1 ceapa mica de apa alba
  • peperoncino
  • smantana
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana:

Intr-o cratita punem apa cu sare, iar cand incepe sa clocoteasca, punem mini gnocchi la fiert cateva minute, cat scrie pe fiecare punga.

Intr-o tigaie punem putin unt, ceapa taiata rondele si peperoncino cat mai marunt sau se poate lasa intreg; cand se inmoaie putin ceapa, se adauga tonul scurs.

Se adauga smantana, busuiocul uscat si gnocchi fierte, se lasa putin sa se combine aromele.

Se servesc calde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton